Tulcea, esența diversității la Casa Avramide

eudiversAsociatia Centrul European pentru Diversitate ( Centrul EU divers ) are deosebita onoare sa va invite Sambata, 31 mai 2014, ora 18.00, la Casa Avramide din str. Progresului nr.32 pentru a participa la lansarea brosurii bilingve Tulcea, esenta diversitatii, realizata cu sprijinul financiar al Primariei municipiului Tulcea.

Tiparit in conditii grafice deosebite, intr-un numar de 1000 de exemplare, materialul documentar reuneste in paginile sale informatii despre grupuri etnice locale si edificii cu importanta culturala sau istorica din municipiul Tulcea.
Pornind de la informatiile reunite in „Ghidul diversitatii etnice a municipiului Tulcea”, initiat de Andrei Luchici si Veronica Ivanov, si in brosura „Tulcea de ieri si de azi”, realizata in anul 2010 de Lidia Visan, echipa de proiect a sintetizat o cantitate mare de informatii din dorinta de a oferi o imagine succinta a orasului nostru atat locuitorilor, cat si turistilor.
Redactata in limba romana si limba engleza, brosura include, de asemenea, un calendar anual al evenimentelor ce au devenit deja o traditie locala si va fi distribuita gratuit institutiilor publice , organizatiilor minoritatilor etnice din municipiul Tulcea, agentilor economici din domeniul turistic.