„Trio Grigoriu in concert la Casa Avramide”

Afis Trio GrigoriuIubitorii de Blues, Folk & Bluegrass sunt asteptati Sambata, 9 februarie 2013, ora 19.30 la Casa Avramide pentru concertul Bucuresti, Je t’aime sustinut CALIN GRIGORIU Trio.

Despre Calin Grigoriu: „La varsta de 8 ani, fiind puternic marcat de un disc Led Zeppelin (o editie ruseasca ce continea piese de pe albumele III si IV), descopera intuitiv primele sonoritati blues – rock la chitara, singurul instrument disponibil in casa la vremea aceea. Marele sau regret este si acum ca nu a putut incepe studiile muzicale la orga (hammond) dar nu exista asa ceva la-ndemana in Tulcea anilor 80.

Indrumat de tatal sau, a studiat chitara la Liceul de Arta „George Georgescu”, apoi in anul 2000 este admis la Conservatorul din Bucuresti la clasa maestrului Ion Mihaiescu – profesor care l-a format muzical si care i-a dat sensul si intelegerea instrumentului, fara de care (dupa propria parere) i-ar fi fost imposibila abordarea multor genuri.

In 2006 urmeaza studii de master cu specializarea muzica de camera la clasa compozitorului Serban Nichifor. In paralel cu mediul muzical cult, Calin Grigoriu are o bogata lista de colaborari si angajamente incepand cu anul 2000 si pana in prezent: aranjamente si compozitie muzica de teatru, sesiuni de inregistrare si performing cu artisti pop, rock si jazz.

Desi are o cariera evidenta de chitarist interpret, visul sau e sa continue compozitia muzicii de teatru si sa se poata dezvolta in zona musicalului sau muzicii de film.”
(sursa: www.bestmusic.ro)

Biletele se gasesc la Casa Avramide. Pretul unui bilet, care include si vizitarea expozitiilor de la Casa Avramide este 20 lei pana in 8 februarie si 26 lei in 9 februarie.

Pentru rezervari: tel.: 0240 513231, e-mail: relatiipublice@icemtl.ro