Rock on stage la Casa Avramide

Sambata, 14 decembrie 2013, ora 19.00, la Casa Avramide din str. Progresului nr.32 va avea loc concertul Rock on stage, cu participarea chitaristului oradean Dutka Ono Andras.

Nascut pe 18 decembrie 1966, Dutka Andras a studiat la Scoala de Arta Franscisc Hubic din Oradea. Mentorii sai din liceu au fost Van Gogh si Puccini, iar viziunea despre muzica si-a format-o de la artistii oradeni. A inceput sa cante la chitara la sugestia mamei, dar si din cauza unui accident pe care l-a suferit la 17 ani, la mana, in timpul unui meci de baschet. Dutka se poate mandri ca impreuna cu formatia A-live, pe care a infiintat-o in 2005, a cantat in deschidere la Alphaville in 2006 si a mai sustinut alte zeci de concerte atat in tara, cat si in strainatate. De-a lungul timpului, i-a adus in Oradea, ca invitati, pe cunoscutii artisti Mike &The Blue Spirits, Krypton, Sarmalele Reci, Gyuri Pascu, A.J. Weinberger, Vasile Seicaru, Pacifica&Leo Iorga, Directia 5 si Proconsul.

Desi a incercat sa cante compozitii proprii, a constatat ca publicul prefera piesele deja consacrate precum I love you more than I can say (Leo Sayer), No woman, no cry (Bob Marley), Sunrise (Simply Red), You don’t fool me (Queen).

Ce a pregatit Dutka Ono Andras publicului tulcean, aflati Sambata seara la Casa Avramide!

Pretul unui bilet este 10 lei. Rezervari la tel. 0240 513231.
Sursa: adevarul.ro/locale/oradea/portret-cantaretul-oradean-dutka-andras-crescut-zodia-artei-1_50ae42187c42d5a6639b1e6b/index.html