Recital MARIA RADUCANU la Casa Avramide

concert maria raducanuDuminica, 24 martie 2013, ora 18.00, solista Maria Raducanu va sustine recitalul POETICA VOCII UMANE la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr. 32.

Reusita cu care ma mandresc cel mai mult este aceea de a nu exista, oficial vorbind, in calitate de cantareata. Exist doar in fapt, in sensul ca oamenii vin la cantarile mele, ma aplauda, ma felicita, imi spun ca-i emotionez.

Maria Raducanu s-a nascut pe 3 noiembrie 1967 la Husi, in judetul Vaslui. Prima optiune pentru facultate a fost catre filologie, la sectia franceza-engleza a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. In 1989 a ales sa se transfere la Bucuresti, pentru ca acolo era singura scoala de jazz. Dar talentul sau pur si simplu nu a putut sa fie tintuit pe bancile scolii: m-am dus o singura data, am facut cunostinta cu profesorul si gata. Am invatat jazz singura spune Maria.

O mare lectie de muzica a primit insa, chiar in familie, invatand vioara de la tatal ei. Chitara a fost o reduta pe care a reusit sa o cucereasca singura.

Canta prin cluburi de jazz, intra rar intr-un circuit de concerte, e independenta si nonconformista. Discografie: Pe vale (LaStrada Music, 2002), Colinde (La Strada Music, 2002), La tarara (Arbore Verde, 2005), Troika (Arbore Verde, 2005), Cantece din rasarit / Chants du Levant (Institut Francais de Bucarest, 2005).
http://www.mayra.ro/timp-liber/hipstar/maria-raducanu/
Recitalul Poetica vocii umane contine un repertoriu eclectic, menit sa puna in valoare inepuizabila forta de expresie a vocii umane, dincolo de cuvinte, dincolo de informatie.

Mergeti sambata, la Casa Avramide,  la cantarile Mariei Raducanu!

Pretul unui bilet, care include si vizitarea expozitiilor de la Casa Avramide este 25 lei. Rezervari la tel: 0240 513231 sau arta@icemtl.ro