LANSARE DE CARTE: ”PIATRA DE ZAHĂR”

Vineri, 18 iunie 2021, ora 18.00, la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din str. 14 Noiembrie, nr. 1 va avea loc lansarea volumului ”PIATRA DE ZAHĂR”, a cărui autoare este Iris Alexandra Vavilov.

“Dacă alegi să citești „Piatra de zahăr”, vei avea ocazia să cunoști un „copil” care evoluează odată cu lectura. Iar dacă vrei să înveți câte puțin din spiritualitate, psihopatie sau filosofie, într-o manieră comică și realistă, ușor de citit, cartea ți se va potrivi ca o mănușă! În carte vei găsi 57 de povești care te vor ajuta să fii dulce ca zahărul și tare ca piatra. Cartea este destinată tuturor vârstelor și tuturor oamenilor care vor să spună „stop” pentru câteva momente și să se aventureze împreună cu Amy într-o lume văzută din prisma mea.

    Te invit să descoperi lumea creată de mine în „Piatra de zahăr”!”

                                                                                                                                                                                         Iris Alexandra Vavilov

Iris Alexandra Vavilov are 17 ani. Este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Tulcea și membră a Organizației de Tineret CELISEA. A participat la mai multe concursuri și olimpiade naționale și internaționale, și-a găsit timp și pentru activități de voluntariat.

În tulburele și dificilul an 2020 a scris prima ei carte care reunește 57 de povești și pe care a intitulat-o ”Piatra de zahăr”.

Despre efortul de a scrie, autoarea spune: “La o carte muncești nu doar cu mintea, ci și cu inima. E greu, foarte greu să scoți din tine stările și să le pui la microscop, să le examinezi ca pe un pacient oarecare, deși știi că sunt parte din tine…”