Festivalul PeliCam si Comedy.Show la Casa Aramide

In zilele de 14 si 15 iunie, la Casa Avramide din str. Progresului nr. 32 vor avea loc 3 evenimente din cadrul Festivalului International de Film PeliCAM, aflat la a doua sa editie si un nou spectacol de comedie Comedy. Show.

Despre Festivalul de film PeliCAM, organizatorii spun: PeliCAM IFF e gata sa aduca pentru public cele mai bune filme bazate pe mediul inconjurator. Pe langa principala tema eco, festivalul prezinta atat lungmetraje cat si scurtmetraje ce abordeaza o gama larga de subiecte, incercand o imbunatatire a viitorului : protectia mediului, calitatea aerului, transportul, energia, agricultura, solidaritatea si nesfarsita lupta impotriva saraciei.

– Vineri, 14 iunie 2013, in prima zi a festivalului de film PeliCAM, de la ora 19:00, pasionatii de fotografie sunt asteptati la expozitia foto semnata de Sorin Onisor, distins cu peste 14 premii pentru pasiunea sa fotografica. (Intrare libera)

– Lucrarile sale prezinta simplitatea rurala si peisaje inedite din Romania.

– Sambata, 15 iunie, in a doua zi PeliCAM, de la ora 14.30, Keith Partridge va sustine un workshop in care va vorbi despre experientele sale extreme. (Intrare libera)

Keith Partridge este renumit pentru cariera sa in lumea filmului extrem, realizator a peste 60 de filme si castigator a zeci de premii internationale, dintre care trei premii Bafta si un Emmy. In 2004, Keith a fost onorat cu premiul “Camera Extreme” la Festivalul International al Exploratorilor pentru documentarul “Touching the Void” al regizorului Kevin Macdonald. In 2012 a primit premiul Emmy -“Outstanding Cinematography” pentru seria BBC “Human Planet”.
– Sambata, 15 iunie, de la ora 18.30, artista Maria Balabas va sustine un workshop audio intitulat Plimbare sonora prin Tulcea. (Intrare libera)

Maria Balabas este artista si jurnalista, absolventa de musicologie la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si master in ceea ce priveste rolul muzicii in evolutia sociala a radio-ului. Promotor al muzicii contemporane, este membru fondator al Avant’n’Gard, colectiv artistic dedicat muzicii de improvizatie.

– Seara de Sambata, 15 iunie, de la ora 20.30, dupa evenimentele PeliCAM, artistii clubului LaScena, desi intr-o alta formula, vor sustine un nou si efervescent spectacol Comedy.Show, la fel de incitant si savuros precum cele cunoscute deja de publicul tulcean.

(Intrare: 20 lei pentru biletele cumparate pana pe 14 iunie, 25 lei pentru biletele cumparate pe 15 iunie).

Pentru un week-end  eco, aventuros si plin de relaxare, veniti Sambata la Casa Avramide!

Surse: http://www.pelicam.ro , http://www.soundsofeurope.eu/artist/maria-balabas/

Sorin Onisor - Oameni si locuri

comedy show 15 iunie

Keith Partridge