Fabrica de povesti la Casa Avramide

fabrica de povesti 26 iulie 2013La Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr. 32 Fabrica de povesti, un atelier dedicat copiilor si coordonat de artista Olga Cuculescu, va avea loc Vineri, 26 iulie 2013. Pentru copiii cu varsta intre 3 si 6 ani, atelierul se va desfasura intre orele 10.00 – 12.00, iar pentru cei cu varsta intre 7 si 12 ani intre orele 12.00 – 14.00.

Tulcenii o cunosc pe artista Olga Cuculescu datorita Atelierului de Musical, unde, intr-o atmosfera calda, prietenoasa si plina de entuziasm, pune in valoare talentele actoricesti si muzicale ale copiilor, stimulandu-i sa recreeze fragmente si personaje din filmele de musical preferate de acestia. Fabrica de povesti merge mai departe, copiii fiind invitati sa creeze propriile povesti si sa le transpuna in realitate in moduri mai neconventionale (vezi foto).

Produsele realizate in Fabrica de povesti sunt aparte, unele vizibile, ce pot fi sesizate de orice aparat de luat vederi, iar celelalte, cele mai pretioase, sunt gandurile si imaginile impregnate de puritatea specifica copilariei si care, pastrate nealterate, sunt speranta noastra intr-o lume frumoasa si buna.

Asadar, pentru o lume colorata si prietenoasa, angajati-va copiii la Fabrica de povesti!

REZERVAREA ESTE OBLIGATORIE: arta@icemtl.ro sau la 0240 513249 (Muzeul de Arta).