Fabrica de povesti la Casa Avramide

Fabrica de povesti 12 iulieLa Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr. 32 Fabrica de povesti, un atelier dedicat copiilor si coordonat de artista Olga Cuculescu, va avea loc Vineri, 12 iulie 2013. Pentru copiii cu varsta intre 3 si 6 ani, atelierul se va desfasura intre orele 10.00 – 12.00, iar pentru cei cu varsta intre 7 si 12 ani intre orele 13.30 – 15.30.

Olga Cuculescu este artista. Originara din Republica Moldova, Olgai ii place sa cante – este soprana, profesoara de canto, absolventa a sectiei de interpretare muzicala a Universitatii Nationale de Muzica Ciprian Porumbescu din Bucuresti promotia 2006, ii place sa picteze flori, peisaje – a terminat Liceul de Arte I. Vieru din Chisinau, profeseaza desenul de animatie, ii plac copiii – a cantat la Opera Comica pentru Copii din Bucuresti si a creat Atelierul de musical.

Tulcenii o cunosc pe Olga Cuculescu datorita Atelierului de Musical, unde, intr-o atmosfera calda, prietenoasa si plina de entuziasm, pune in valoare talentele actoricesti si muzicale ale copiilor, stimulandu-i sa recreeze fragmente si personaje din filmele de musical preferate de acestia. Fabrica de povesti merge mai departe, copiii fiind invitati sa creeze propriile povesti si sa le transpuna in realitate in moduri mai neconventionale (vezi foto).
Asadar, printre excursiile programate pentru aceasta vacanta pentru copiii dumneavoastra, includeti-o si pe cea mai fascinata, aceea in propria lor imaginatie!