EU NU SUNT O COPIE… EU SUNT ORIGINALUL – ediția lunii MAI

EU NU SUNT O COPIE...MAIPe 21 mai 2015, ora 14.00, la Muzeul de Artă din str. Grigore Antipa nr. 2 a avut loc ediția lunii mai a concursului EU NU SUNT O COPIE … SUNT ORIGINALUL, deschis spre participare tuturor vârstelor și organizat de Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord Dobrogean.

Participanții au reprodus Lucrarea lunii mai la Muzeul de Artă, tabloul Bătrâni la cafenea, operă a pictorului Iosif Iser.

 

Regulament și condiții de participare

 

1. Se pot înscrie atât elevi ai unităților școlare din județ (inclusiv Liceul de Artă), cât și pictori amatori de toate vârstele.

2. Înscrierile se fac printr-un e-mail transmis la atelieruldepictura33@yahoo.ro  sau la telefon 0240 513249.

3. Fiecare participant primește de la organizatori tot instrumentarul necesar (inclusiv șevalet și planșe pentru șevalet, culori, pensule etc.) și va realiza reproducerea într-un timp limită (maxim 2 ore).

4. Lucrarea de reprodus este expusă în fața concurenților pe toată perioada desfășurării concursului.

5. Desemnarea lucrării câștigătoare se face conform REGULAMENTULUI DE NOTARE stabilit de organizatori:

 

REGULAMENT DE NOTARE

1. COMISIE DE SPECIALIȘTI: 30 % PONDERE – o comisie de specialiști va analiza în detaliu lucrările realizate și le va nota cu punctaje în ordine descrescătoare (cea mai bună și interesantă lucrare va primi punctajul maxim; punctajul maxim va fi egal cu numărul lucrărilor participante).

2. PUBLICUL VIZITATOR: 50 % PONDERE – fiecare persoană care va vizita Muzeul de Artă în perioada 19 martie – 16 aprilie 2015 va primi, alături de biletul de intrare, trei autocolante cu ajutorul cărora va vota primele 3 lucrări (conform propriei viziuni artistice). În data de 16 aprilie 2015 se vor stabili care sunt lucrările care au cele mai multe voturi.

3. VOT PE FACEBOOK: 20 % PONDERE – fiecare lucrare va putea obține like-uri de la vizitatorii paginii de facebook a Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean Tulcea.

 

Premiul constă într-o tabletă.