Corcetul Leonard Cohen Tribute la Casa Avramide

Leonard Cohen tributeVineri, 5 iulie 2013, ora 20.30, la Casa Avramide din str. Progresului nr.32 va avea loc Concertul Leonard Cohen Tribute sustinut de Sorin Terinte si Alain Godon.

Alain Godon este chitarist si vocalist elvetian, prezent in mai multe concerte in Romania alaturi de Sorin Terinte.

Despre Sorin Terinte, cel aflat intr-un raport de iubire cu sine si lumea, aflat la al doilea concert la Casa Avramide, sa reamintim ca este pianist de jazz, nascut in 1976 la Roman si un exemplu clasic al muzicianului innascut. Indragostit de pian, incepe sa studieze de la 6 ani la Scoala de muzica din Roman, continua la Liceul de muzica din Bacau si finalizeaza la Conservatorul din Bucuresti. Intalnirea sa cu jazzul are loc in primul sau an de studii universitare, cand il intalneste pe maestrul Marius Popp. Foarte curand el devine omniprezent la majoritatea concertelor de jazz din Bucuresti, concerte care il pregatesc pentru debutul sau la Festivalul de Jazz de la Sibiu din 1999. Anii 2000-2002 sunt anii londonezi, perioada in care colaboreaza cu muzicieni de jazz din Marea Britanie, concerteaza la London College of Music si devine membru al Companiei Universal Jazz.
Concertul care este un tribut adus lui Leonard Cohen va contine piese din creatia acestui binecunoscut muzician, poet si romancier evreu nascut acum 80 de ani in Canada si proaspat castigator anul acesta a doua premii JUNO.
Este cel despre care Boston Globe scria: James Joyce nu a murit. Traieste in Montreal si se numeste Cohen.
Cohen este unul dintre cei mai fascinanti si enigmatici … interpreti/ compozitori de la sfarsitul anilor ’60 … [si] a pastrat o audienta timp de peste patru decenii…Depasit numai de Bob Dylan el stapaneste atentia criticilor si muzicienilor mai tineri mai ferm decat orice alta figura muzicala din anii 1960 care este inca activa si la inceput de secol 21. (Bruce Eder)
Mergeti vineri seara la Casa Avramide si adaugati un strop de frumusete vietii dumneavoastra!
Pret: 20 lei
Rezervari la: 0240 513249, 0240 513231, arta@icemtl.ro