Confluenta stilurilor la Casa Avramide

Concert Confluenta stilurilor 22 iunieSambata, 22 iunie 2013, ora 17.00, la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr.32, elevi ai Liceului de Arte George Georgescu si Colegiului Dobrogean Spiru Haret, indrumati de profesorii Maria Lupu, Rodica Gramoiu, Corina Stepanschi, Rodica Raican si Stefan Chirita, vor sustine Concertul Confluenta stilurilor.

Intr-un concert pentru cele mai variate gusturi, Confluenta stilurilor va ofera spre auditie de la piesele clasice la cele folclorice, de la interpretari corale la cele instrumentale. Piesele interpretate vor fi: Lullaby  de Billy Joel – corul mare, Trio de Weidig, Abiemus  de Karl  Jenkins – corul reunit, Omagiu lui Chopin de E. Grieg, Concert in la minor pentru doua viori si pian si Concert in si minor pentru patru viori si pian de Vivaldi, Coborai din deal in vale – piesa folclorica, Chermeza pe fundul marii din filmul Micuta sirena, The Crave de Jolly Roll Morton, si Trio din Dans ungar J. Brahms.

Veniti Sambata la Casa Avramide sa apreciem si de data aceasta arta pedagogica a profesorilor si virtuozitatea copiilor din orasul nostru!