Concursul „EU NU SUNT O COPIE …… SUNT ORIGINALUL”

In luna februarie 2014, Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean organizeaza primul concurs de pictura pentru amatori din seria EU NU SUNT O COPIE … SUNT ORIGINALUL. Participantii vor reproduce Lucrarea lunii februarie la Muzeul de Arta, tabloul Balerina de Victor Brauner.

Regulament si conditii de participare

1. Se pot inscrie atat elevi din ciclurile gimnazial sau liceal de la unitatile scolare din judet (inclusiv Liceul de Arta) cat si pictori amatori de toate varstele.
2. Inscrierile se fac in perioada 3-14 februarie printr-un e-mail transmis la atelieruldepictura32@yahoo.com; datele minime pe care mesajul trebuie sa le contina se refera la: nume, prenume, varsta, contact (telefon si eventual e-mail).
3. Se vor constitui, in functie de inscrieri, maxim doua grupe de cate 10 persoane. Concursul se va desfasura in foaierul Muzeului de Arta astfel: Grupa I: 20 februarie – orele 15:00, Grupa II: 21 februarie – orele 15:00.
4. Fiecare participant va primi de la organizatori tot instrumentarul necesar (inclusiv sevalet si planse pentru sevalet, culori, pensule etc.) si va realiza reproducerea intr-un timp limita (maxim 2 ore).
5. Lucrarea lunii februarie va fi expusa pe toata perioada desfasurarii concursului in fata concurentilor.
6. Lucrarile executate vor alcatui o microexpozitie ce va fi deschisa la CASA AVRAMIDE (ART CAFE) in perioada 24 februarie – 3 martie;
7. Lucrarea castigatoare va fi declarata cea care va intruni cele mai multe voturi ale vizitatorilor.

INTRA IN CONCURS !
INSCRIE-TE !

atelieruldepictura32@yahoo.com
Relatii suplimentare: 0240 513249 (Muzeul de Arta)

Concurs Muzeul de Arta 3-14 februarie 2014