Concursul EU NU SUNT O COPIE… EU SUNT ORIGINALUL

Pe 23 aprilie 2015, ora 14.00, la Muzeul de Artă din str. Grigore Antipa nr. 2 a avut loc Etapa lunii Aprilie 2015 a unui concurs familiar deja publicului tulcean: EU NU SUNT O COPIE … SUNT ORIGINALUL, deschis spre participare tuturor vârstelor și organizat de Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord Dobrogean.

Participanții au reprodus Lucrarea lunii aprilie la Muzeul de Artă, tabloul Coșmarul de Ștefan Iacobescu.

 

Regulament și condiții de participare

 

1. Se pot înscrie atât elevi ai unităților școlare din județ (inclusiv Liceul de Artă), cât și pictori amatori de toate vârstele.

2. Înscrierile se fac printr-un e-mail transmis la atelieruldepictura33@yahoo.ro sau la telefon 0240 513249.

3. Fiecare participant va primi de la organizatori tot instrumentarul necesar (inclusiv șevalet și planșe pentru șevalet, culori, pensule etc.) și va realiza reproducerea într-un timp limită (maxim 2 ore).

4. Lucrarea de reprodus va fi expusă pe toată perioada desfășurării concursului în fața concurenților.

5. Desemnarea lucrării câștigătoare se face conform REGULAMENTULUI DE NOTARE stabilit de organizatori:

 

REGULAMENT DE NOTARE

1. COMISIE DE SPECIALIȘTI: 30 % PONDERE – se va constitui o comisie de specialiști care va analiza în detaliu lucrările realizate și le va nota cu punctaje în ordine descrescătoare (cea mai bună și interesantă lucrare va primi punctajul maxim; punctajul maxim va fi egal cu numărul lucrărilor participante).

2. PUBLICUL VIZITATOR: 50 % PONDERE – fiecare persoană care va vizita Muzeul de Artă în perioada aprilie-mai2015 va primi, alături de biletul de intrare, trei autocolante cu ajutorul cărora va vota primele 3 lucrări (conform propriei viziuni artistice). 

3. VOT PE FACEBOOK: 20 % PONDERE – fiecare lucrare, va putea obține like-uri de la vizitatorii paginii de facebook a Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean Tulcea.

 

 

 Premiul va consta într-o tabletă.