CONCURS NAŢIONAL: Creație din drag de tradiție. La șezătoare

Afis CDT 2014În perioada octombrie – februarie 2014, Muzeul de Etnografie și Artă Populară organizează prima ediție a Concursului Național Creație din drag de tradiție. La șezătoare.

Ce spun organizatorii:

Concursul se adresează copiilor de toate vârstele.

Participanţii vor preda/trimite la adresa Muzeului de Etnografie şi Artă Populară, Tulcea, str. 9 Mai, nr. 2, cod poştal 820026, e-mail: meaptulcea@yahoo.com lucrări pentru una sau mai multe dintre secţiunile prevăzute în Regulamentul Oficial, însoțite de fișele de înscriere aferente.

Creaţiile vor fi etichetate clar (pe faţă) cu următoarele informaţii: clasa/grupa; numele autorului, numele cadrului didactic coordonator; şcoala/grădiniţa, localitatea, judeţul. Se vor comunica organizatorilor şi datele de contact: număr de telefon, adresa şi/sau e-mail.

Calendarul concursului:

  • 27 octombrie 2014 – lansarea concursului
  • 10 noiembrie 2014 – data-limită de trimitere a întrebărilor cu privire la concurs, pe blogul MEAP sau la adresa de e-mail meaptulcea@yahoo.com .
  • 17 noiembrie 2014 – data-limită de publicare a răspunsurilor de către organizatori, pe blogul MEAP http://meaptulcea.wordpress.com/
  • 16 ianuarie 2015 (ora 12:00 GMT) – ultima zi de înscriere în concurs și de depunere a creațiilor la sediul MEAP sau la oficiul poștal
  • 19 ianuarie 2015 – debutul sesiunii de jurizare
  • februarie 2015 – anunțarea rezultatelor, decernarea premiilor (în cadrul vizitelor, on-line sau prin serviciile Poștei Române)

Alte detalii privind Regulamentul concursului pot fi cunoscute accesând blog-ul http://meaptulcea.wordpress.com/.