Concert PlastX la Casa Avramide

avant - jazz 19 iulieVineri, 19 iulie, ora 20.30, la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr.32 va avea loc Concertul de Avant-Jazz PlastX, sustinut de  Eduard Jak Neumann Trio, compus din Edy Jak Neumann – saxofon, Vasile Dragusanu – chitara si Christian Theodoru Ilie – pian.

Aflat la al doilea concert la Casa Avramide, dupa cel de lansare a albumului JAK D.C. BLAZZAJ 3 din aprilie 2013, Saxofonistul Eduard Jak Neumann este un nume cunoscut in lumea jazz-ului, atat pe plan national cat si international, ca membru al unor trupe Blazzaj, Azza, Gazane Trio, Jazz Unit, ZNE, Eduard Jak Neumann Quintet, dar si prin proiectul sau solo Electric Vulcan, care combina sound-ul electronic cu vibratiile de cupru ale saxofonului.

Avant-garde jazz (avant-jazz) este un stil de muzica si improvizatie care combina arta muzicala si compozitia de avangarda cu jazzul. Deseori, Avant-jazzul suna asemanator cu free jazzul, diferenta constand in faptul ca, in ciuda departarii sale caracteristice fata de armonia traditionala, are o structura predeterminata  asupra careia se poate improviza. Aceasta structura poate fi compusa in avans, nota cu nota, partial sau chiar integral.

Precum produsul PlastX curata suprafetele si repara micile zgarieturi, produsul artistic PlastX este destinat sa curete si sa revigoreze vederea interioara afectata de impuritatile si ranile provocate de rutina vietii cotidiene.
Pentru o perceptie clara a realitatii, mergeti la PlastX Vineri seara la Casa Avramide!

Rezervari la tel. 0240 513231 si e-mail: arta@icemtl.ro