Concert Mozart și campanie umanitară la Casa Avramide

mozartInstitutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea vă invită la

Concertul ”MOZART – pictorul de sunete”

la Casa Avramide
Sâmbătă, 24 septembrie 2016, ora 17:30, la Casa Avramide din str. Progresului nr.32 va avea loc concertul gratuit ”MOZART – pictorul de sunete”, susținut de soliști ai Filarmonicii George Enescu din București.

 Soprana Cristina Vasilache, mezzosoprana Haricleea Marica, tenorul Adrian Pleșca și baritonul Răzvan Georgescu, acompaniați la pian de Iulia Săndulescu, vor interpreta arii din operele lui Wolfgang Amadeus Mozart. Prezintă actrița Adina Lucaciu.

Cu acest prilej, iubitorii de muzică clasică pot participa și la o campanie umanitară desfășurată în beneficiul copiilor din cadrul ”Centrului de Plasament de Recuperare și Reabilitare a Copilului cu Handicap Sever Pelican Tulcea”, constând în strângerea de fonduri și rechizite școlare.

 Evenimentul este rezultatul parteneriatului între Asociația de Dezvoltare Regională ”Aegyssus”, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea – Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean și este sprijinit de Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Tulcea.

 Un proiect al Asociației de Dezvoltare Regională ”Aegyssus”, Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean din cadrul ICEM Tulcea și sprijinit de Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Tulcea.