Concert DAN BYRON

 Vineri, 13 martie 2015, ora 19.00, la Casa Avramide din str. Progresului nr.32 unde va avea loc concertul live solo DAN BYRON. DAN BYRON

 

Cine este Dan Byron?

”Sunt un bucureștean de pe Bulevardul Pantelimon, pe care părinții l-au dat la școala de muzică, din simplul motiv de a nu sta cu golanii pe maidan. Nu și-au imaginat niciodată că îmi va plăcea atât de mult și că viața mea urma să se reducă la muzică. Primii patru ani am făcut vioara, apoi flaut, care a rămas instrumentul meu special. Chitară am învățat singur. Toate îmi plac, dar acum le prefer pe cele de armonie, gen pian, chitară, pentru că mă lasă să mă exprim mult mai liber vocal. Am început să cânt în trupe prin ’95, muzici ce se întind de la rock la blues, iar fiecare experiență muzicală a avut pentru mine un farmec deosebit. Cum ar putea să nu aibă: să faci turneu european cu o trupa de nemți (Agathodaimon), sau să străbați zeci de mii de kilometri de navetă pe cale ferată la Cluj, pentru a cânta cu prietenii de la Kumm, sau să participi la trei albume alături de Urma, sau să cânți cu Blues Service și Krypton?!… Toate acestea s-au întâmplat până în 2007, când am decis să am propria mea trupă, Byron. Cam acesta sunt.

 Nu există nimic de spus despre mine care să nu fie despre muzica mea. Suntem unul și același.

Prețul unui bilet este 20 lei.

Biletele se pot achiziționa de la Muzeul de Artă (str. Grigore Antipa nr. 2) sau Casa Avramide (str. Progresului, nr.32).

Rezervări la tel: 0240 513249