Concert ADA MILEA la Casa Avramide

ADA MILEAMiercuri, 31 iulie 2013, ora 20.30, la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr.32 va avea loc un concert sustinut de Ada Milea, Bobo Burlacianu, Anca Hanu si Cristian Rigman.

Ada Milea s-a nascut la Targu Mures in 5 august 1975. A absolvit Liceul Liviu Rebreanu, la fizica-chimie iar mai tarziu – Universitatea de Arta Teatrala, actorie. A fost actrita la Teatrul National din Tg. Mures, apoi la Teatrul Luni de la Green Hours.

A cantat in diferite localitati si a imprimat albumele: Aberatii sonore (1997) la Fundatia Phoenix in 1997, Republica Mioritica Romania (1999), ABSURDISTAN (2003) la Intercont Music si Africa de sub unghii (2002) la Green Records.

A lucrat in Canada, la Cirque du Soleil.

A realizat coloane sonore in spectacole de teatru. Cu Eu, cand vreau sa fluier, fluier, in regia lui Th. Cristian Popescu, a primit Premiul Special al Juriului la Festivalul International de Teatru de la Piatra-Neamt, iar cu Trilogie belgradeana la Festivalul de Umor Negru al companiei Connex.

Eu cred ca faptul ca sunt atat de neinteresanta in viata de zi cu zi ma face sa-mi concentrez ceea ce e de aratat acolo unde trebuie.
Interpretul si compozitorul Bobo Burlacianu, membru fondator al formatiilor Fara Zahar si The Brad Pits, s-a nascut la Dorohoi pe 1 septembrie 1979. A absolvit in 1998 clasa de informatica a Liceului Teoretic Grigore Ghica din Dorohoi. In 2002 a absolvit Facultatea de Biologie, sectia Ecologie si Protectia Mediului la Universitatea Al.I.Cuza” din Iasi, iar in 2007 se inscrie la Facultatea de Arte – sectia Regie Film si TV a Universitatii Hyperion din Bucuresti. In 2001 formeaza trupa Fara Zahar si debuteaza in cenaclul folk Moldavia. Inregistreaza albumele: Episodu’ unu: Amenintarea faitonului (2003), Episodu’ 2 de la Dorohoi si Neamul lui Penes Curcanul.

In 2004 o cunoaste pe Ada Milea, cu care va colabora in spectacolele-concert Quijote, adaptare dupa Miguel de Cervantes, Nasul dupa N.V.Gogol, Insula dupa Gellu Naum, Deliruri dupa poeme de Ion Muresan si Cantece de iarna pentru toate anotimpurile.

Cristian Rigman s-a nascut la Alba-Iulia pe 17 iulie 1980, a absolvit in 2003 Facultatea de Litere – Departamentul de Teatru, Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj. Tot din 2003 este Angajat al Teatrului National din Cluj din anul 2003.

Anca Hanu s-a nascut la Brasov, pe 24 septembrie 1981, a absolvit in 2006 Facultatea de Teatru si Televiziune a Universitatii „Babes-Bolyai“ din Cluj, angajandu-se in acelasi an la Teatrul National din Cluj. Debutul sau a fost apreciat cu o nominalizare la Galele UNITER din 2007 pentru rolul Grace din PURIFICARE de Sarah Kane, in regia lui Andrei Serban. Acesta s-a dovedit o trambulina pentru un alt proiect de marca: „Regele Lear” in regia lui Tompa Gabor.

Imi place sa vad cum fiecare lucru care vine imi schimba viata. Ma modifica lucrul acela? In bine? Au toate astea un scop? Eu cred ca trebuie sa fiu recunoscatoare pentru ce am primit pana acum. Nu am cum sa fiu suparata pe ceva.

Ce fac Ada Milea si prietenii sai cand se intalnesc, in bucatarie sau pe scena? In maniera lor inconfundabila, spun lucrurilor pe nume.

Vreti sa-i auziti? Mergeti miercuri seara la Casa Avramide!

Biletele se pot cumpara de la Casa Avramide, str. Progresului nr. 32, sau de la Muzeul de Arta, str. Grigore Antipa nr. 2. Rezervari la tel. 0240 513249.

Pretul unui bilet: 25 lei.

Surse:
adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/ada-milea-artist-sunt-destul-stupida-si-n-copilarie-1_50ba01527c42d5a663af4a07/index.html
http://www.bestmusic.ro/ada-milea/biografie-ada-milea/, http://www.teatrulnationalcluj.ro/
http://www.ftr.ro/anca-hanu-sau-norocul-celor-25-3723.php