Comedy. Show la Casa Avramide

Comedy Show la Casa AvramideSambata, 20 aprilie 2013, ora 19.30, la Casa Avramide din Str. Progresului nr.32, va avea spectacolul Comedy. Show, sustinut de Ioana, Carmen, Gabi, Bogdan, Vlad.

Cine sunt Ioana, Carmen, Gabi, Bogdan, Vlad? Sunt actorii Ioana de Hillerin, Carmen Lopazan, Gabriel Rauta, Bogdan Dumitrescu si pianistul, acompaniatorul si compozitorul Vlad Pasencu.

Comedy.Show nu e un stand-up comedy tipic, adica actorii nu vin cu scheciuri gata pregatite si repetate, ci o ora si aproape jumatate improvizeaza in 2, 3 sau toti 4. Este un exercitiu constant de inovatie, de imaginatie, de spontaneitate si de umor.

De ce sa mergeti la Comedy.Show? Pentru ca veti rade, pentru ca veti avea senzatia, odata intorsi acasa dupa spectacol, ca ati fost la o petrecere unde v-ati simtit atat de bine incat abia asteptati sa reveniti. Comedy.Show este un spectacol in care dumneavoastra, spectatorii, ii controlati pe ei, actorii. Nu va fie frica, nu o sa trebuiasca sa va urcati pe scena. Dumneavoastra ii veti controla dandu-le teme de improvizatie, titluri de cantece care se vor crea exact atunci si locuri in care se vor desfasura scenele voastre.

Nu oferim si nu cerem seriozitate!  Oferim doar buna dispozitie, alaturi de garantia spectatorilor care, odata ajunsi la Comedy.Show, vor reveni. Revin pentru ca de fiecare data e altfel, pentru ca de fiecare data facem SHOW si pentru ca de fiecare data e COMEDIE. Si pentru toate astea ne numim Comedy.Show.
Comedy. Show la Casa Avramide
Asa ca, lasati treburile de sambata si veniti la Casa Avramide sa radeti si sa va simtiti bine!

Biletul costa 25 de lei.
Biletele se vand la Casa Avramide, str. Progresului nr. 32. Rezervari la tel: 0240 513249, e-mail: arta@icemtl.ro

Sursa:
http://metropotam.ro/La-zi/Comedy-punct-Show-improvizatie-pe-scena-La-Scena-art1851143923/
http://www.studentie.ro/campus/comedyshow/c-179-a-117263