Bienala Națională de Grafică ”Constantin Găvenea” Ediția a II-a

În perioada 14 octombrie -14 noiembrie 2022, se va desfășura Ediția a II-a Expoziției-Concurs – Bienala Națională de Grafică ”Constantin Găvenea”.

Organizatori: Consiliul Județean Tulcea, Liceul de Arte ”George Georgescu” Tulcea, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea – Muzeul de Artă

Partener: Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Tulcea

Condiții de participare:

– Pot participa toți artiștii care sunt membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România sau ale Uniunilor de Artiști Plastici din străinătate, precum și absolvenții și studenții academiilor de artă din țară și străinătate.

– Fiecare artist poate propune, spre selecție, un număr maxim de două lucrări, realizate între anii 2020-2022 și care nu au mai fost expuse până la data vernisajului la alte saloane naționale.

– În cadrul procedurii de selecție se vor declara admise doar lucrările cu dimensiunea maximă de 100×100 cm.

– În cadrul procedurii de selecție se vor declara admise doar lucrările realizate în următoarele tehnici specifice graficii: desen (creion, cărbune, tuș, cerneală), acuarelă, baiț, pastel, acrilic, tempera, precum și în toate tehnicile gravurii, și care au ca suport hârtia.

Nu vor fi admise lucrări realizate în tehnici digitale ca printuri 2D sau 3D sau fotografii.

Regulamentul complet și formularul de înscriere : https://mega.nz/folder/io8AzAAC#pIvSBD9D5PeJC5QafWCZLg .

Alte detalii : https://artamuzeutulcea.ro/ , https://web.facebook.com/MuzeuldeArtaCasaAvramide, https://web.facebook.com/EvenimenteArtaAvramide

Contact: arta@icemtl.ro