Arta la PACHET la Casa Avramide

Incepand cu luna februarie, Casa Avramide din str. Progresului nr.32 este gazda primitoare pentru copiii si elevii iubitori de arta si dornici sa invete a picta.

Functie de varsta si preferinte, cei mai tineri tulceni sunt invitati sa aleaga unul din PACHETELE  numele a trei pictori romani celebri.

1. PACHETUL NICOLAE DARASCU  se adreseaza prescolarilor, scolarilor mici si celor din ciclul gimnazial si ii invita la joaca nelimitata in fiecare zi in intervalul orar 10:00 – 22:00.

SERVICII INCLUSE: se asigura supravegherea copiilor/ indrumari generale si creioane colorate, planse, acuarele, pensule; la cerere se poate solicita un anumit tip de desen imprimat ce se doreste a se picta.Nu necesita programare.

Pret: 5 lei/participant

2. PACHETUL ALEXANDRU CIUCURENCU se adreseaza prescolarilor, scolarilor mici si celor din ciclul gimnazial si le ofera o lectie specifica de pictura/desen in sistem organizat in parteneriat cu unitatile de invatamant din municipiul sau judetul Tulcea.

SERVICII INCLUSE: se asigura creioane colorate, planse, acuarele, pensule; la cerere se poate solicita un anumit tip de desen imprimat pentru intreaga clasa in format A4 sau A3 (sau pentru grupe de lucru in format A1); lectia este coordonata de un specialist de la Muzeul de Arta.
Necesita programare si protocol de parteneriat cu unitatea scolara de la care provine clasa de elevi. DACA VA INTERESEAZA ACEST PACHET, LUATI LEGATURA CU CADRELE DIDACTICE DE LA SCOLILE UNDE INVATA COPII DUMNEAVOASTRA PENTRU A INCHEIA PROTOCOALELE DE PARTENERIAT.

Pret: 5 lei/participant

3. PACHETUL NICOLAE TONITZA se adreseaza categoriilor de varsta 4-8 ani, respectiv 8 – 12 ani si ofera o lectie specifica de pictura/desen in sistem organizat, in zilele de MARTI SI JOI, ORELE 17:00, incepand cu data de 13 februarie 2014.

SERVICII INCLUSE: se asigura creioane colorate, planse, acuarele, pensule; la cerere se poate solicita un anumit tip de desen imprimat in format A4 sau A3 (sau pentru grupe de lucru in format A1); lectia este coordonata de un specialist de la Muzeul de Arta.
Necesita programare la e-mail: atelieruldepictura33@yahoo.ro, arta@icemtl.ro

Pret: 10 lei/participant

Pentru acest pachet exista posibilitatea incheierii unui abonament lunar: 30 lei pentru luna februarie si 40 lei din luna martie care ofera posibilitatea de a participa toate atelierele coordonate (marti si joi) si acces nelimitat la PACHETUL NICOLAE DARASCU.

BILETELE SI ABONAMENTELE SE POT PROCURA IN MOMENTUL PARTICIPARII LA EVENIMENT (RESPECTIV LA PRIMUL EVENIMENT – in cazul abonamentelor). Participarile vor fi confirmate de reprezentantii Muzeului de Arta.

Relatii suplimentare la tel. 0240 513249, 0240 513231

pictura atelier