Alexandru Ciucurecu – Artistul lunii Septembrie la Muzeul de Arta

ciucurencu septembrie 2013Casa Avramide din str. Progresului nr. 32 ofera publicului o expozitie cuprinzand lucrari de grafica, pictura si sculptura apartinand artistului tulcean Bogdan Ene.

Bogdan Ene s-a nascut in 1979 la Tulcea. In 2004, a absolvit Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, sectia grafica.  Este un artist polivalent: pictura, sculptura, grafica, pictura murala, caricatura.
Are o constanta activitate artistica, concretizata in expozitii personale si numeroase participari la evenimente de grup. Lucrarile sale au ajuns in colectii particulare din Norvegia, Italia, Suedia, Germania, Franta, Anglia.

Opera sa pastreaza reperele realitatii concrete, emanand in acelasi timp aerul unei lumi subiective, apartinand doar artistului. Artistul nu foloseste armele specifice artei contemporane: nu ne ofera nici agresivitate, nici reprezentare fotografica, nici erotism explicit. Si totusi reuseste sa ne pastreze timp indelungat in postura de privitori, in fata lucrarilor care promit parca accesul la intimitatea unui spatiu pe care poate altfel nu l-am fi accesat niciodata.

Pentru un contact direct cu arta contemporana, vizitati Casa Avramide!