Alexandra Ușurelu la Casa Avramide

alexandra usurelu 20 octombrie 2014Vineri, 24 octombrie 2014, ora 19.00, la Casa Avramide din str. Progresului nr. 32, va avea loc concertul Ceva se întâmplă cu noi!, susținut de artista Alexandra Ușurelu.

Ce spun organizatorii:

Alexandra Uşurelu este interpreta care s-a remarcat în ultimii ani prin vocea caldă şi piesele sensibile, originale, compuse şi acompaniate de Bobby Stoica, Mircea Rusu, Walter Dionisie.
Numită de către Andreea Marin „Norah Jones a României“, apariţiile Alexandrei sunt speciale pentru că transformă scena într-un decor de vis, boem, cu proiecţii sub forma de tablouri ce te poartă într-o altă dimensiune, cea a sufletului. Primul său videoclip a fost făcut în colaborare cu actorul Dan Bordeianu la piesa „Doi Străini“, iar după ce „Nopţile trec (doar visele rămân)“ a devenit în 2013 genericul serialului de la Acasă TV „Îngeri Pierduţi“, tot în acelaşi an, Alexandra a susţinut concertul de deschidere al trupei Vunk de la Sala Polivalentă.
După toate acestea,
Alexandra Ușurelu lansează o nouă piesă în colaborare cu Mircea Vintilă. „Ceva se întâmplă cu noi” (muzică și versuri Bobby Stoica), un cântec cald însoțit de un clip pe măsură, filmat în Brazilia, în statul Bahia. Videoclipul a fost realizat în mijlocul unei comunități de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natura, oameni frumoși la vederea cărora ne aducem aminte că “nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți”. http://youtu.be/7vBRiFfXIiA

Alexandra a debutat în iunie 2011, pe scena Teatrului Odeon, în cadrul Galei ”Femeia Contează”, la invitația lui Gabriel Cotabiță, unde a lansat, alături de Walter Dionisie, melodia „Prețul Corect” (muzica Walter Dionisie, versuri Anca Oprescu) și a atras atenția Andreei Marin, din partea căreia a primit o bursă și alături de care a colaborat mai târziu în turneul național „Din dragoste pentru femei”, realizat împreună cu Avon.
De curând, Alexandra a susținut primul său concert simfonic alături de Symphonic Pop Orchestra condusa de Andrei Tudor: http://youtu.be/WDK0pqMY0HI?list=UUlThfjE0-yxBuTHQ5saUr_w

Vocea Alexandrei Ușurelu iese din tiparele zilelor noastre, se caracterizează prin sensibilitate, emoție și dăruire. Vibrează puternic și face să vibreze totul în jurul ei.

 Alexandra Ușurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă și prestațiile scenice de excepție, prin calitatea muzicii și a stărilor de poveste care se creează la fiecare concert al său, va transforma Casa Avramide într-un Eden al muzicii bune. Concertul va avea un decor cu totul special și va fi însoțit de videoproiecții și lumini.

 

 

Preț de intrare: 20 lei

 

Rezervări la tel: 0240513249, e-mail: arta@icemtl.ro