“Hai să dăm mână cu mână” – Rezultate concurs

Cu ocazia aniversarii a 154 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane, Muzeul de Istorie si Arheologie a organizat joi, 24 ianuarie 2013, ora 11.00, la sediul din Parcul Monumentul Independentei, concursul intitulat „Hai sa dam mana cu mana!”

La actiune au participat sapte echipaje formate din elevi ai claselor a IV-a de la Liceul Teoretic „Ion Creanga”, Liceul de Arte „George Georgescu”, Scoala Gimnaziala „Alexandru Ciucurencu”, Scoala „Nifon Balasescu”, Scoala „I.L. Caragiale” si Scoala Gimnaziala „Constantin Gavenea” din Tulcea, coordonati de doamnele invatatoare Chistruga Valea, Gheorghe Maria, Parciog Viorica, Lazar Valeria, Boitan Nicoleta, Ciulei Minodora, Enciu Gabriela si Talpau Carmen.

Premiul I a fost castigat de echipajul clasei a IV-a A de la scoala Constantin Gavenea, coordonati de doamnele invatatoare Enciu Gabriela si Talpau Carmen (Osipov Alexandru, Diacu Ana Maria, Caragea Ana Maria, Gheorghe Mihai).

Locul al II-lea a fost ocupat de echipajul clasei a IV-a C de la Scoala I.L. Caragiale, coordonat de doamna invatatoare Ciulei Minodora (Manolache Carmen, Gavriliuc Anda, Moraru Oana, Hagiu Mariana, Butuc Rares).

Premiul al III-lea a revenit echipei clasei a IV-a A de la Liceul Teoretic Ion Creanga, coordonat de doamna invatatoare Valea Chistruga (Acsente Cristina, Ilie Ruxandra Nicoleta, Manole Alexandra Valentina, Ordeanu Constantin, Sava Adelina Elena).

Premiile au fost oferite tuturor participantilor prin bunavointa firmei SC Gorgona Design SRL Bucuresti.
In cadrul manifestarii cadrele didactice si elevii au prezenta cate un moment artistic dedicat evenimentului.